Παρέχουμε άριστο και εγγυημένο service σε όλα τα κινητά τηλέφωνα,Laptop και Tablets πληροφορίες στο Τηλ: 211 0123 637

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Είδατε πρόσφατα

Μαγνητικό αιωρούμενο ακρυλικής βάσης RM 400 A-B Μεγαλύτερη προβολή

Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές των προϊόντων και μπορεί να διαφέρουν.

Μαγνητικό αιωρούμενο ακρυλικής βάσης RM 400 A-B

RM 400 A-B

Νέο προϊόν

Το RM 400 A-B απευθύνεται και αυτό σε επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους στη βιτρίνα των καταστημάτων τους , ή σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

159,00 €

Άλλες πληροφορίες

Το RM 400 A-B απευθύνεται και αυτό σε επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους στη βιτρίνα των καταστημάτων τους , ή σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος τους. Τα 8 led δίνουν ένα ξεχωριστό φωτισμό ειδικά όταν ο φωτισμός χαμηλώνει , και η κατανάλωση ρεύματος συνολικά δεν ξεπερνάει τα 1-2 watt , γι αυτό και τα προϊόντα μας είναι οικολογικά, με την οικονομικότερη κατανάλωση ρεύματος και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η συνεχής περιστροφή του αιωρούμενου πλέον προβαλλόμενου προϊόντος και ο ξεχωριστός φωτισμός, δημιουργούν, μια φανταστική προβολή , γιατί πραγματικά η φαντασία και το εξωπραγματικό είναι και ο σκοπός των προϊόντων μας.

Απευθύνεται σε Κοσμηματοπωλεία , Φαρμακεία , Είδη Δώρων , Βιβλιοπωλεία , Καταστήματα Υποδημάτων ... και γενικά προβάλει οτιδήποτε μπορεί να ζυγίζει λιγότερο από 400 γραμμάρια και να μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στον αιωρούμενο μαγνήτη.

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικό ακρυλικό στο οποίο και σε αυτό το μοντέλο υπάρχει η δυνατότητα να αποτυπωθεί η επωνυμία της εταιρίας ( Logo ) στη βάση του .
Base size:18.8X18.8X2.1(H)cm.
Base design:Black square acrylics base
Power:AC/DC output 12V, 1500mA,
Electric power:less than 1.5 W
Package:1 pc/gift box
size: 24.5X21.5X12cm;    1.1kgs
8pcs/carton size: 27.5x47x27cm,  G.W.: 10kgs