Παρέχουμε άριστο και εγγυημένο service σε όλα τα κινητά τηλέφωνα,Laptop και Tablets πληροφορίες στο Τηλ: 211 0123 637

ΗΧΕΙΑ

Προσφορές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Είδατε πρόσφατα

KS Mini Buddy Football Μεγαλύτερη προβολή

Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές των προϊόντων και μπορεί να διαφέρουν.

KS Mini Buddy Football Speaker

KSNMBFTB

Νέο προϊόν

Αξιαγάπητα και φορητά!

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

12,90 €

Άλλες πληροφορίες

Εξαιρετικός Ήχος

«Το λιγότερο είναι περισσότερο»  «Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του»  «Τα καλά πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες». Υπάρχουν πολλά λόγια που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε τα KS Mini Buddies, αλλά για λόγους απλότητας θα πούμε απλά ότι είναι εκπληκτικά δυνατά.

Από μόνο του ένα Mini Buddy έχει εκπληκτικό ήχο, αλλά αν θέλετε ακόμη περισσότερη ένταση, μπορείτε να συνδέσετε δύο ή περισσότερα μαζί. Και καθώς το Mini Buddy αποτελείται από μία μεγάλη ποικιλία από χαριτωμένα σχέδια, είναι μια καλή δικαιολογία για να συλλέξετε όλη την οικογένεια.

Εξαιρετικά φορητό

Ακριβώς επειδή ένα Mini Buddy διαθέτει εξαιρετικό ήχο, αυτό δεν σημαίνει ότι το ηχείο πρέπει να είναι απαραίτητα  μεγάλο. Με διαστάσεις περίπου 50 mm πλάτος, 55 mm ύψος και 48 mm διάμετρο, είναι εξαιρετικά φορητό και περιλαμβάνει κρίκο για τα κλειδιά σας, ώστε να μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας δυνατά όπου κι αν βρίσκεστε.

Εύχρηστο

Απλό στη χρήση, απλά συνδέστε το στο κινητό, το tablet, το PC ή τη μουσική συσκευή σας χρησιμοποιώντας το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και έπειτα το ενεργοποιείτε. Η φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου μπορεί να γίνει είτε συνδέοντας το καλώδιο USB σε έναν υπολογιστή, σε laptop, σε οικιακό φορτιστή USB ή USB φορτιστή αυτοκινήτου.

 

Προδιαγραφές:

Απόκριση συχνότητας: 100 Hz -20 kHz

S / N: 85 d

Έξοδος: 2 W RMS @ 4 ohm

Μήκος καλωδίου: 8,5 εκατοστά