Εγγύηση και Επιστροφές Προϊόντων 

Τα αξεσουάρ και οι συσκευές καλύπτονται από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή / προμηθευτή και δεν ισχύει για  ελλιπής ή κατεστραμμένη συσκευασία, βλάβη που προκλήθηκε λόγω κακής χρήσης (σπάσιμο,υγρασία ,μη εξουσιοδοτημένη επέμβαση κτλ.)

Τα ανταλλακτικά ελέγχονται από τον προμηθευτή και από εμάς πριν σας τα στείλουμε ότι είναι άριστα εξωτερικά. Απευθύνονται σε τεχνικούς και έχουν περιορισμένη εγγύηση. Για να ισχύει η εγγύηση

-       Δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί η ζελατίνα προστασίας και τα αυτοκόλλητα. (Παρακαλούμε δοκιμάστε αν δουλεύει σωστά το ανταλλακτικό πριν αφαιρέσετε τη ζελατίνα και πριν το κολλήσετε.)

-       Να μην έχει γρατζουνιές / σημάδια το ανταλλακτικό.

-       Να μην είναι κομμένη / χτυπημένη η καλωδιοταινία ή οποιοδήποτε άλλο μέρος τους.

Τα ανταλλακτικά που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα αντικαθίστανταικαι θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Για να αντικατασταθούν ελαττωματικά προϊόντα θα πρέπει να μας τα επιστρέφετε σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά, όπως ακριβώς σας τα παραδώσαμε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν επικοινωνίας σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν.

Το στέλνετε πίσω με δικά μας μεταφορικά έξοδα μόνο με την εταιρία κούριερ SPEEDEX.

Αν παραγγείλατε λάθος προϊόν ή δεν ισχύει η εγγύηση όπως περιγράφεται παραπάνω τότε επιβαρύνεστε όλα τα μεταφορικά έξοδα εσείς.