Τρόποι αποστολής

Το www.analog-digital.gr σε συνεργασία με την SPEEDEX courier εγγυάται την ασφαλή παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας.
Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ μέχρι τα 2 κιλά ανεξαρτήτου απόστασης και περιοχής Πανελλαδικά. Ο χρόνος παράδοσης για εντός πόλης περιοχές είναι η επόμενη εργάσιμη της αποστολής, ενώ για δυσπρόσιτες περιοχές 1-3 εργάσιμες.

Για προϊόντα με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών η χρέωση μεταφορικών είναι ανάλογη του βάρους και θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

Τρόποι πληρωμής


Οι αγορές σας μέσω του www.analog-digital.gr μπορούν να πληρωθούν με τους παρακάτω τρόπους.

1) Αντικαταβολή: Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 3 ευρώ επιπλέον των μεταφορικών. Το δέμα έρχεται στην πόρτα σας ή σε κοντινή speedex της περιοχής σας και πληρώνεται το συνολικό ποσό στον courier.

2) Με μετρητά μόνο στην έδρα του καταστήματος (Λεωφ. Θηβών 298 , Αιγάλεω)

3)Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, η αγορά στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται με τη διαμεσολάβηση του συστήματος της τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ο πελάτης επιλέξει τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει και δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής, το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα στέλνει τον πελάτη στην ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς (με πιστοποιημένη πράσινη σήμανση στην αρχή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης) για να ολοκληρώσει την αγορά του με την καταχώριση των στοιχείων της τραπεζικής κάρτας του, ώστε να γίνει η κατάλληλη χρέωση.


Ως εκ τούτου, τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας του πελάτη σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και η ασφάλεια των ευαίσθητων τραπεζικών δεδομένων του πελάτη εξαρτάται αποκλειστικά από το σύστημα διαδικτυακών συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς  και τον προσωπικό υπολογιστή του πελάτη.

4) Μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Πραγματοποιείτε την πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είτε μέσω webbanking στην συνεργαζόμενη τράπεζα

Τράπεζα Πειραιώς

 

Δικαιούχος:ANALOG DIGITAL Ο.Ε

Αρ. Λογαριασμού : 5047086520847
IBAN: GR90 0172 0470 0050 4708 6520 847


ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που γίνεται έμβασμα από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα πρέπει να βαραίνουν τον εντολέα (πελάτη) και όχι επιμερισμός (sha) .

Σε διαφορετική περίπτωση δημιουργείται πρόβλημα στην εκτέλεση της παραγγελίας.

5)Μέσω Paypal : Μεταφέρεστε και πληρώνεται στο ασφαλές περιβάλλον του paypal.


Το analog-digital.gr δεν συγκρατεί προσωπικά στοιχεία όπως αριθμούς καρτών τραπεζικών λογαριασμών μετά το τέλος των συναλλαγών με του πελάτες μας.